Obvestilo o prenosu dejavnosti izobraževanja

 

Spoštovani,

 

Radi bi vas seznanili, da sta družbi NEBRA d.o.o. in TAX-FIN-LEX d.o.o. sklenili pogodbo, s katero sta se dogovorili, da sodelujeta pri storitvah izobraževanja.

Družbi sta združili moči, da bi svojim slušateljem omogočili še kvalitetnejše vsebine in način dela tudi z uporabo novih uporabnih oblik sodelovanja.

To pomeni, da bo od 5. 9. 2023 celotno izobraževanje potekalo v organizaciji družbe Tax-Fin-Lex, seveda pa bodo vsi do sedaj razpisani seminarji ostali vsebinsko enaki in bodo tudi na spletni strani Tax-Fin-Lex tudi posebej označeni, da potekajo v sodelovanju z NEBRO.

Za vse, ki ste se prijavili na spletni strani NEBRE, ni potrebno storiti ničesar, vaše prijave smo že posredovali v družbo Tax-Fin-Lex, katera vam bo tudi izdala fakture in posredovala povezave in morebitna gradiva.

V bodoče bodo vsi seminarji, ki bodo organizirani v sodelovanju obeh družb, posebej označeni.

Verjamemo, da boste s tem dobili še prijaznejši in bolj profesionalen nivo storitve, hkrati pa se veselimo vaših obiskov tudi sami, saj zagotavljamo, da bomo pripravljali aktualne vsebine z odličnimi predavatelji, tako, kot smo to delali do sedaj.

 

Hvala vam za zaupanje,

Branka Neffat